To work with page margins, page orientation, indentation, and spacing, open Layout tab.
Open het tabblad Indeling als u met paginamarges, afdrukstand, inspringing en afstand wilt werken.
To quickly modify a table or any of its parts, right-click in any table cell, and then click the Layout tab that appears on the ribbon.
Als u snel een tabel of onderdelen hiervan wilt wijzigen, klikt u op een tabelcel en vervolgens op het tabblad Indeling die op het lint wordt weergegeven.
Default server presets for booklets do not show cover settings in the layout tab.
De standaard servervoorkeuzen voor boekjes geven geen omslaginstellingen weer in het tabblad Opmaak.
To insert a section break, go to the Layout tab.
Use the Page Layout tab to adjust margins and layout, especially for printing.
The "Page Layout tab" is divided into 5 different groups.
You can use the Insert commands in the Layout tab to manage the rows and columns in tables.
Met de opdrachten voor invoegen op het tabblad Indeling kunt u de rijen en kolommen in tabellen beheren.
Less Use the Layout tab to delete columns and rows in a table.
Minder Gebruik het tabblad Indeling om kolommen en rijen in een tabel te verwijderen.
On the Page Layout tab, the buttons in the Themes group update to reflect your changes.
De knoppen in de groep Thema's op het tabblad Pagina-indeling worden aangepast op basis van uw wijzigingen.
Click the Layout tab, and then select the Booklet option.
On the Layout tab, click Chart Title and then select a location for the title from the drop-down list.
Klik op het tabblad indeling op Grafiektitel en selecteer een locatie voor de titel in de vervolgkeuzelijst.
Click the Layout tab, and then click Impose.
Klik op het tabblad Opmaak en klik vervolgens op Impose.
Click Layout to display the Layout tab.
Klik op Indeling om het tabblad Indeling weer te geven.