We konden deze vermelding niet vinden. Er worden benaderende resultaten weergegeven. Controleer je spelling of stel voor deze term aan het woordenboek toe te voegen.
Open the shared notebook where you expected to find the lost notes.
Otwórz notes udostępniony, w którym spodziewasz się znaleźć zagubione notatki.
It means that whoever owns the shared notebook you're working in (or another author) has locked the section.
Oznacza to, że osoba będąca właścicielem udostępnionego notesu, nad którym pracujesz (lub inny autor) zablokował sekcję.
Unless you resolve any sync errors, you won't see notes others have added to the shared notebook, and you won't see notes that you've added from other computers or devices.
Do czasu usunięcia wszelkich błędów synchronizacji nie będziesz widzieć notatek dodanych do udostępnionego notesu przez inne osoby ani notatek dodanych przez siebie na innych komputerach lub urządzeniach. Krok 5.
To ensure that the shared notebook accurately captures everyone's changes, you can also resolve certain conflicts that may arise. Top of Page
Aby upewnić się, że notes udostępniony dokładnie rejestruje zmiany wprowadzane przez wszystkich, można również rozwiązać niektóre konflikty, które mogą się pojawić.
OneNote has finished synchronizing changes This icon is displayed when the changes that you made to the shared notebook have been synchronized with the notebook file in the shared location.
Program OneNote zakończył synchronizowanie zmian Ta ikona jest wyświetlana, gdy zmiany wprowadzone w notesie udostępnionym zostały zsynchronizowane z plikiem notesu w lokalizacji udostępnionej.
Note: Syncing also downloads any changes that other, authorized users may have made to the shared notebook since your last update.
Uwaga: Synchronizacja powoduje także pobranie wszelkich zmian, które inne uprawnione osoby wprowadziły w notesie udostępnionym od czasu ostatniej aktualizacji.
OneNote is synchronizing changes This icon is displayed whenever OneNote attempts to synchronize the changes that you made with those of other users who are editing the shared notebook at the same time.
Program OneNote synchronizuje zmiany Ta ikona jest wyświetlana, gdy program OneNote próbuje synchronizować zmiany wprowadzone przez innych użytkowników, którzy edytują Notes udostępniony w tym samym czasie.
On the Navigation bar, right-click the icon of the shared notebook you want to check and then click Notebook Sync Status.
Na pasku nawigacyjnym kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę notesu udostępnionego, który chcesz sprawdzić, a następnie kliknij polecenie Stan synchronizacji notesu.
In the Shared Notebook Synchronization dialog box, make sure that the Sync automatically whenever there are changes option is selected.
W oknie dialogowym Synchronizacja notesu udostępnionego sprawdź, czy jest wybrana opcja Synchronizuj automatycznie, gdy są zmiany.
In the Shared Notebook Synchronization dialog box, click Sync automatically, and then click Close.
W oknie dialogowym Synchronizacja notesu udostępnionego kliknij przycisk Synchronizuj automatycznie, a następnie kliknij przycisk Zamknij.
Open the shared notebook for which you want to enable automatic synchronization between your computer and the shared notebook file.
Otwórz notes udostępniony, dla którego chcesz włączyć automatyczną synchronizację między komputerem a plikiem notesu udostępnionego.
Potentieel gevoelige of ongepaste informatie
Er worden alleen voorbeelden gegeven om u te helpen het woord of de woordcombinatie waarop u hebt gezocht, te vertalen. Deze worden niet door ons geselecteerd of gevalideerd en kunnen ongepaste taal bevatten. Wij vragen u melding te maken van voorbeelden die dienen te worden aangepast of verwijderd. Vertalingen met grof of informeel taalgebruik worden meestal rood of oranje gemarkeerd.